Hospitality Insiders Club 07.03.19

Millal:
07.03.19 (11:45 - 17:15)

Kus:
R14 - restaurant Food & Wine (Rotermanni 14) 


Päeva teema:
"Brandingu trendid HORECA 2019"
"User experience vs Loser Experience" 

  • kasutajakesksus - mis ja miks brände eritsab;
  • brändistrateegia - miks ja kuidas iseenda jaoks reeglid paika panna;
  • kliendi teekond - lihtne viis võõraid kingi proovida;
  • ja vahele mitmeid näiteid valdkonnast ja väljast.

Oma mõtteid ja kogemusi tuleb meiega jagama Kaarel Mikkin firmast "Band Manual"
Brand Manuali üks tuntumaid projekte on Apollo kino aga nende porftoolios on ka mitmeid hotellide ja restoranidega seotud projekte, milles Kaarel ise osalenud.  Vaata lähemalt siin


Kaarel Mikkin - Strategy Consultant & Service Designer, cofounder at Brand Manual Tallinn & Stockholm

 


Päeva kaasus:
Reval Cafe - lugu Eesti tuntuima kohvikuketi kujunemisest

Loo räägib Rene Treifeldt - Reval Cafe omanik ja asutaja

 


Päevaplaan on järgmine:
11:45 - 12:45 Lõuna ja võrgustumine
12:45 - 14:15 Päeva teema - oma mõtteid jagab Kaarel Mikkin firmast Brand Manual
14:15 - 14:45 Kohvipaus
14:45 - 16:15 Päeva kaasus -
Reval Cafe - lugu Eesti tuntuima kohvikuketi kujunemisest
16:15 - 16:30 Kohvipaus
16:30 - 17:15 Võtame päeva kokku


 REGISTREERU 


Hind

  • ühe klubiürituse hind  on 100 EUR + KM inimese kohta 


Partners